MOBIL

Nye bilder av HTCs toppmodell

4,3 tommers skjerm og lynrask prosessor. 

5. sep. 2011 - 10:25

I fjor lanserte de aller fleste produsentene én toppmodell, og lot denne kjøre løpet ut året. I år har tempoet vært mye høyere, og både LG, Samsung, HTC og Sony Ericsson fortsetter å lempe ut stadig sterkere telefoner.

LES OGSÅ:

Maktdemonstrasjon fra Samsung

Sony Ericsson lanserer Xperia Arc S

Se video av LGs monster-Prada

HTC med ny toppmodell

HTC har foreløpig ikke offisielt lansert telefonen som går under to forskjellige navn, Amaze og Ruby, men den har allerede sirkulert på bilder på nettet en stund. Og nylig dukket det opp et knippe nye bilder som bekrefter spesifikasjonene i telefonen.Dette bildet viser kraften i Ruby. Bildet er hentet fra thisismynext.com.

Ifølge infoskjermen på det lekkede bildet, som forøvrig er tatt i Thailand, finner du en tokjernet 1,5 GHz-prosessor i Ruby. I tillegg finner du 16 GB internminne og et kamera som tar bilder i åtte megapikslers oppløsning.

Arbeidsminnet skal være det samme som i HTC EVO 3D, altså 1 GB.

Telefonen på bildene er etter alt å dømme en svært tidlig utgave, da den fremdeles ikke har fått HTCs menysystem Sense på plass, og dermed kjører på standardversjonen av Android. Ryktene skal ha det til at den skal ha den kommende 3.5-versjonen av Sense-systemet på plass ved lansering.

Se video av Sense 3.5 »

Skjermspesifikasjonene skal være de samme som i HTC Sensation: 4,3 tommers S-LCD-skjerm med en oppløsning på 960 x 540 piksler. Det er foreløpig uvisst når telefonen kommer på markedet, og hva prisen vil bli.

Kilder: Thisismynext via Tmonews

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.