DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Ny rammeavtale: Oslo skal kjøpe anleggstjenester for inntil 650 mill

Bymiljøetaten akter å inngå avtaler med inntil 12 firmaer i to delkontrakter.

Veiarbeid i Ullevålsveien.
Veiarbeid i Ullevålsveien. Foto: Fredrik Varfjell/NTB Scanpix
7. juni 2021 - 08:54

NB: 23. august melder Bymiljøetaten til Veier24 at den ønsket å presisere dette: Del 1 av avtalen omfatter anleggsarbeid for de elektrotekniske installasjonene.

Bymiljøetaten i Oslo kommune ønsker å inngå en parallell rammeavtale for kjøp av anleggsarbeid.

Rammeavtalen deles inn i to delkontrakter:

  • Del 1 omfatter anleggsarbeid for elektrotekniske installasjoner som trafikklys, strømuttak for arrangementer, ladestasjoner, belysning og p-automater.
  • Del 2 dreier seg om mer omfattende anleggsarbeid på og langs vei, og andre grunn- og overflatearbeider i byrom og parkområder.

Bymiljøetaten ønsker inntil seks entreprenører per delkontrakt. Etaten har anslått et totalt behov på mellom 410 og 650 millioner kroner for begge delkontraktene over fire år.

Kontrakten Anleggsarbeid elektro har en anslått verdi på 115 millioner kroner over fire år. I utgangspunktet varer den fra 20. september 2021 og to år framover. Oppdragsgiveren har opsjon på å forlenge kontrakten med 1+1 år.

Kontrakten Anleggsarbeid prosjekter har en anslått verdi på 500 millioner kroner over fire år. Også denne kontrakten varer fra 20. september og i to år, med opsjon på ytterligere 1+1 år.

Frist for å gi tilbud er 9. august 2021.
 
 
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.