Ny leder av Skanska Survey

Rolf Christian Kværnæs er ny leder av Skanska Survey.

Rolf Christian Kværnæs er Skanska Surveys nye leder.
Rolf Christian Kværnæs er Skanska Surveys nye leder. Foto: Skanska
29. okt. 2021 - 11:19

Kværnæs har vært i Skanska siden 2008 og har gjennom årene hatt flere roller i Skanska Survey, de siste ni årene som leder for avdelingen deres som dekker Oslo og Østlandet. Kristian Brende, konserndirektør for Forretningsområdet Spesialister i Skanska Norge, er svært fornøyd med at selskapet har fått på plass en sterk kandidat fra egne rekker til å lede spesialistenheten.

– Skanska Survey er et av Norges ledende fagmiljøer for avansert stikning og oppmåling, og en viktig enhet i Skanska Norge. Jeg er derfor veldig glad for at Rolf Christian takket ja til denne utfordringen. Han kjenner både Skanska, kollegaene sine i Survey og markedet godt. Skanska Survey har en ambisjon om fortsatt å være en teknologisk spydspiss innenfor de områdene de leverer tjenester, øke volumet sitt og ytterligere styrke sin posisjon som den ledende aktøren i markedet. Jeg er trygg på at han er rett person til å lykkes med dette og utvikle enheten videre i årene som kommer, sier Brende.

Kværnæs har utdanning fra teknisk fagskole, og en bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft fra NTNU Gjøvik. I løpet av sine 13 år i Skanska Survey, har han vært involvert i en rekke store, komplekse prosjekter, og vært en viktig bidragsyter til at spesialistenheten har befestet sin posisjon som ledende innenfor fagfeltet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.