MOBIL

Ny kraftkar fra Sony på vei

Sony "Tsubasa" har Snapdragon S4 og HD-skjerm.

10. aug. 2012 - 18:00

Sony har allerede lansert et lass med Xperia-telefoner i år, og ser ikke ut til å sette på bremsene med det første.

Nylig dukket det opp resultater fra ytelsesmålingene AnTuTu og NenaMark 2, merket med modellnummer LT25i. Den omtales også som Xperia Tsubasa.

LES OGSÅ: Sonys 2012-modeller er lekket

Kraftig maskinvare

Ut fra de to ytelsesmålingene kommer det frem at telefonen har doble prosessorkjerner på 1,5 GHz og grafikkbrikken Adreno 225. Dette betyr at systembrikken er i Snapdragon S4-familien, og vi snakker mest sannsynlig om den samme brikken som står i HTC One S, altså Qualcomm MSM8960. 

Det kommer også frem at skjermen har en oppløsning på 1280 x 720 piksler, og da er det ikke lenger noen tvil om at vi snakker om en skikkelig toppmodell.

Ytelsesresultatene er også lovende. I NenaMark 2-målingen (som er temmelig krevende) makser telefonen VSync-grensen på 60 bilder i sekundet, noe som er imponerende når man tar i betraktning at en 720p-skjerm ikke akkurat er lettdrevet.

Verdenslansering

Ifølge Xperiablogs (anonyme) kilde skal telefonen lanseres i flere forskjellige varianter for flere forskjellige markeder. Det betyr isåfall at det fort kan dukke opp en versjon med Nvidias Tegra 3-brikke her i strøket.

Sony er tilstede under IFA i månedsskiftet, og har foreløpig ikke gitt noen indikasjoner på at de har tenkt å fokusere på mobiltelefoner her (TV, tablet og laptop er nevnt, men ikke mobil..). Forhåpentligvis dukker det opp mer info i iløpet av de nærmeste ukene.

Kilde: Xperiablog

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.