MOBIL

Ny iPhone lanseres i kveld.

I dag har Apple-sjef Steve Jobs innkalt til pressekonferanse. De fleste vet hva det betyr i juni måned.

7. juni 2010 - 16:46

Apple er den aktøren i mobilmarkedet som er mest tilbakeholden med informasjon. Å ringe Apples representanter i Norge og høre om de kan gi noen detaljer om kommende produkter, er noe de fleste teknologijournalister lærer seg å droppe.

Dette gjorde hele Apple-tabben i april - der en protoutgave av det som ser ut til å være den neste iPhone-modellen, ble funnet på en bar - ekstra morsom. Nå har det selvsagt dukket opp et lass av konspirasjonsteorier rundt hvorvidt Apple "glemte" telefonen med vilje, vel vitende om hvilke mengder gratiseksponering det ville gi dem.

Men til syvende og sist, vet vi ikke annet enn at telefonen som ble funnet i april er laget av Apple. Om det er en modell produsert for å villede journalistene så skal selskapet ha kudos for spenstige måter å tenke på.

Om det er ekte vare er det bare Apple selv som vet - frem til i kveld klokken 1900 norsk tid. Selskapet har selvsagt ikke bekreftet at de skal lansere noen telefon i dag, men når Apple-sjef Steve Jobs går på podiet for å avduke saker og ting i juni måned, er det liten tvil om hva som venter.   

Og for alle som begynner å få nok av iPhone-saker i media: Stålsett dere - de kommende dagene tilhører Apple.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.