BYGG

Ny forskningssjef i SINTEF

NY DIREKTØR PÅ PLASS: ¿ Jeg er svært glad for å få Berit med på laget, og både jeg og resten av ledergruppen ønsker henne hjertelig velkommen, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i SINTEF Byggforsk.
NY DIREKTØR PÅ PLASS: ¿ Jeg er svært glad for å få Berit med på laget, og både jeg og resten av ledergruppen ønsker henne hjertelig velkommen, sier konserndirektør Hanne Rønneberg i SINTEF Byggforsk. Bilde: Stein Jarle Olsen

Berit Laanke (41) har tiltrådt stillingen som forskningssjef ved avdeling Byggematerialer og konstruksjoner.

Berit Laanke (41) har tiltrådt stillingen som forskningssjef ved avdeling Byggematerialer og konstruksjoner. Berit Laanke. FOTO: SINTEF Byggforsk

Lang erfaring

Hun har lang erfaring fra byggenæringen, og kommer nå fra stillingen som prosjektleder for Skanska i Region Midt-Norge. Der har hun vært i tre år.

Før dette har Laanke, som er utdannet sivilingeniør, jobbet som teknologisjef i Unicon og teknolog ved Franzefoss Bruk. Hun har også sittet i styret i Norsk Betongforening og Norsk Fabrikkbetongforening, og vært med på å starte opp mentorprogrammet Kunnskapsringen for kvinner i byggenæringen.

Har ambisjoner

– Jeg kjenner deler av miljøet i SINTEF Byggforsk godt etter studietiden ved NTNU og senere som mangeårig bruker av SINTEFs tjenester, og som samarbeidspartner i FoU-prosjekter. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med de øvrige faggruppene, bidra til å utvikle team og sette klare ambisjoner for arbeidet, sier Berit Laanke i en pressemelding.

Hun erstatter Einar Aassved Hansen, som har blitt kommunaldirektør for byutvikling i Trondheim kommune.

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.