MOBIL

Ny beta av iOS5 ute

Den nyeste betaversjonen av iPhone-plattformen er både raskere enn før og har et par nye funksjoner.

8. aug. 2011 - 12:50

Apple har fremdeles ikke kommet med noen antydninger rundt når de skal lansere den neste iPhone-versjonen sin, men det dukker jevnlig opp nye versjoner av plattformen som skal brukes i telefonen: iOS 5.

LES OGSÅ:

Dette er nytt i iOS 5

Ikke lei av iPhone-rykter? Les denne!

I siste versjon, som enkelt og greit heter iOS 5 beta 5, er responsen blitt bedre enn i tidligere versjoner, og en del bugs er luket ut. 

Ny funksjonalitet er også på plass. Når du slår på iPhone første gang blir du sendt gjennom veivisere for tjenester som iCloud og Find My iPhone. I tidligere versjoner ble det tatt for gitt at du visste hva disse tjenestene gjorde, mens du nå finner en informasjonstast nederst i veiviserbildet.

Bedre for hørselshemmede

I beta 5 har Apple fått på plass en funksjon kalt "Hearing Aid", som skal forbedre kompatibiliteten med høreapparater og annet utstyr som brukes av hørselshemmede når den er aktivert.

Av andre nyheter får du nå også muligheten til å ha forskjellig vibrasjonsvarsling på forskjellige kontakter. Dermed trenger du ikke ta opp telefonen og kikke på skjermen for å vite om du skal liste deg ut av møtet for å besvare anropet.

Den siste forskjellen i den nye versjonen er at du finner et eget ikon for å starte kameraet direkte fra bildegalleriet.

I videoen nedenfor får du en gjennomgang av alle nyhetene som er funnet til nå.

Kilde: IBtimes.com, NatesTechUpdate (Youtube-kanal)

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.