MOBIL

Nvidia bekrefter quad core-telefoner

Nvidia levner liten tvil om at vi får se telefoner med fire kjerner om to uker.

15. feb. 2012 - 10:03

I år som i fjor har ryktemølla fått opp farten i forkant av Mobile World Congress i Barcelona. Her forventes det at Nokia kommer med hele seks nye mobiltelefoner, at LG viser frem oppfølgeren til Optimus 3D, og vi forventer i det store og det hele å se arvtakere til de fleste toppmodeller som ble lansert i fjor.

Sist, men ikke minst, vil vi nok en gang få se et hopp på maskinvarefronten. I fjor var det telefoner med doble prosessorkjerner som preget det øverste segmentet, og i år er det etter alt å dømme firekjernere som gjelder.

Det har allerede lekket bilder og spesifikasjoner som avslører HTC Endeavour og LG Optimus X3, som begge skal kjøre på Nvidias Tegra 3-brikke, i tillegg til å by på HD-skjermer og annet snacks. 

Nvidia tar bladet fra munnen

Det er kanskje greit å understreke at alt som har lekket til nå må regnes som rykter inntil produsenten offisielt bekrefter informasjonen.

Men at Nvidia nå selv går ut og lokker med teksten "Nvidia quad core first continue" under et bilde av en mobiltelefon, må det være lov å ta som en aldri så liten bekreftelse på at vi får se minst én firekjernetelefon i Barcelona i slutten av måneden. 

Kilder:Android Central

LES OGSÅ:

Huawei kan ha quad core-mobil på gang

Her er det nye Samsung-kruttet

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.