BLOG

Nokia S40 med trykkskjerm - It's alive

Nokias Series 40-telefoner, altså selskapets ikke-smarttelefoner, har lenge gått for lut og kaldt vann. De har ikke blitt velsignet med trykkskjerm ennå. Det er i ferd med å endre seg. Som vi skrev tidligere har det lekket ut et dokument som forteller om Nokias planer for Series 40 og trykkskjerm.Nå twitrer russiske Eldar Murtazin at han sitter og leker med en Series 40-telefon med trykkskjerm. Og når Eldar sier noe så er det sant. Denne mannen vet av en eller annen grunn alt om hva mobilprodusentene driver med.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. mars 2010 - 14:03

I twitter-posten skriver han at han leker med en S40 trykkskjermsenhet, at den er skikkelig billig og uten "WOW-effects". Det skal heller ikke være muligheter for kjøring av flere programmer samtidig enda. Altså er det snakk om en vanlig S40-telefon, bare med trykkskjermmulighet.

Eldar Murtazin virker ikke imponert. Vi får håpe det er snakk om en tidlig prototype og at Nokia har vett nok til å lansere noe imponerende når de først tar Series 40 til trykkskjermmarkedet. Ellers kan de vel like godt la være, eller?

Innlegget er skrevet av Marius Valle

Kilde: twitter.com/eldarmurtazin

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.