MOBIL

Nokia: - Lumia 920 kommer i Q4

... og prisen er bekreftet. 

27. sep. 2012 - 12:50

Det er stor interesse rundt Nokias kommende flaggskip, Lumia 920, her i landet. Men det er fremdeles en del ventetid igjen. 

I likhet med alle andre Windows Phone 8-produsenter må Nokia vente til Microsoft har kjørt en fullstendig presentasjon av plattformen, noe som etter planen skal skje neste måned. I tillegg skal operatørene si sitt før en helt spesifikk lanseringsdato kan gis. 

LES OGSÅ: Windows Phone 8-krigen er i gang

Dette er nok også grunnen til at Nokia ikke kan si noe mer spesifikt enn at "telefonen kommer i butikk iløpet av fjerde kvartal". 

Vi har tidligere antatt at 920 ville dukke opp i norske butikkhyller i november, og tok kontakt med Nokias produktsjef for Skandinavia, Klas Ström. Han kunne opplyse om at Nokia selv ikke har fått noen endelig lanseringsdato utover at det skjer i år. 

- Vi kommer tilbake med nærmere opplysninger så fort vi kan, sier han til Mobili.

Prisen er klar

Det var ikke bare lanseringsdatoen som var i det blå da Nokia viste frem telefonen første gang - også prisen var ukjent. 

I dag bekreftet produsenten offisielt at prislappen vil lande på rett rundt 4700 kroner, altså i samme sjanger som Android-konkurrentene. Operatørene som skal selge telefonen er i første omgang Telenor, NetCom og Chess. 

Kilde: Pressemelding

LES OGSÅ: Lumia 920 VS iPhone 5 VS Optimus G

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.