MOBIL

Nokia lekker modellnavn

Mye tyder på at vi får se langt flere Nokia-telefoner fremover.

10. juli 2012 - 12:18

Nokia har ikke akkurat oversvømt markedet med nye telefoner de siste årene, da tiden er blitt brukt på å finne formen sammen med Microsoft. Nå er det imidlertid lekket en rekke modellnavn som hinter om at produksjonen skal kraftig opp i tiden som kommer.

Blant modellnavnene som nå er dukket opp er Lumia 910, Lumia 920 og Lumia 1001, som alle er Windows Phone 8-telefoner. I tillegg snakkes det om Nokia 510 og Nokia Belle 805 - som kjører Symbian-plattformen.

LES OGSÅ: Slik blir Windows Phone 8

Det har også dukket opp en drøss med kodenavn, blant annet Nokia Phi, Fluid, P4301, Juggernaut Alpha og Dogphone (!). Om dette er koder på de spesifikke modellnavnene eller helt andre telefoner er ikke kjent.

Kameramonstre?

Nokia legger stor vekt på kameraet i telefonene sine, og har fra før av lansert 808 Pureview - med en bildesensor på vanvittige 41 megapiksler. Det er hevet over enhver tvil at det også vil dukke opp Lumia-modeller med Pureview-teknologien, og du skal ikke se bort i fra at en eller flere av de lekkede telefonene blir debuten.

Det blir imidlertid kun spekulasjoner, for spesifikasjonene er ikke ute av skapet og Nokia har ikke bekreftet noe som helst. Vi regner med dette endrer seg i nær fremtid.

Kilder: Knowyourmobile

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.