BLOG

Nokia lanserer C5

Ved første øyekast var Nokia C5 så uinteressant at vi ikke engang hadde tenkt til å skrive om den. Men da vi leste pressemeldinga var det et par ting som stakk seg frem.Det er altså snakk om en helt ny serie fra Nokia, og førstemann ut er C5. Hvorfor den ikke heter C1 vet vi ikke, men samme kan det være. Prisen på denne smarttelefonen er rett rundt 1100 kroner, og da får du en S60-telefon med ståldeksel. Wow!

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. mars 2010 - 12:13

Med den prisen er det lett å tilgi at den har et kamera på 3,2 megapiksler, at skjermen bare er 2,2 tommer, og at telefonen ikke har Wi-fi. 

Det er først og fremst programvare det går i, og Nokia har utstyrt C5 med integrert støtte for Facebook, Myspace og andre sosiale medier rett i telefonboken. Og så kan du chatte på MSN. I det hele tatt praktiske nyheter, selv om konkurrentene har hatt det samme en god stund.

Nokia C5 har ellers siste utgave av Nokia Maps, og kan derfor brukes til gratis navigasjon. Selv om telefonen mangler litt på maskivaresiden har den altså GPS, super-3G, utgang for 3,5 mm minijack, minnekortstøtte og USB.

Telefonen skal komme i salg en gang mellom april og juli.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Nokia.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.