BLOG

Nokia holder det nede

Og det mener vi rent bokstavelig. De har lansert en ny X6, som i likhet med den de lanserte her til lands er en fattigere utgave av originalen. Da X6 først ble presentert hadde den 32 GB minne. Så kom den "norske" versjonen som fikk 16 GB. Og nå: 8 GB-utgaven.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. juni 2010 - 13:33

Den underveldende X6 8 GB ble lansert i Singapore i dag, og er utenom den sterkt reduserte minnekapasiteten identisk med X6 16 GB og X6 32 GB. 

Det vil si at den kommer med kapasitiv trykkskjerm, en hendig design, Symbian-operativsystem og gode underholdningsegenskaper.

Ikke misforstå oss - vi digger Nokia X6, men vi tror kanskje Nokia burde bruke tiden på å lage en enda bedre telefon enn å kappe minnekapasiteten på den allerede stemoderlige behandlede X6 16 GB. 

Les også: Test av Nokia X6 16 GB

Det hyggelige er at prisen jo blir lavere: 225 euro før avgifter, noe som i norske priser tilsvarer omtrent 2200 kroner inkludert moms. X6 16 GB koster til sammenligning opp mot 3000 kroner. Vi skal ikke bare være negative, for du som ikke bruker mobilen som MP3-spiller slipper å betale for minne du ikke bruker. Og det er jo fint.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: nyheter.nokia.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.