ARBEIDSLIV

NIF er død - leve Tekna

Ingen oppegående mennesker som leser aviser skal unngå å legge merke til navneendringen og den nye logoen.

Alle medlemmene har fått omfattende informasjonspakker, mens resten av befolkningen bombarderes med annonser i en rekke aviser (se alle annonsene ved å følge link til Relaterte dokumenter).

Tekna bruker tre millioner kroner på å informere om det nye navnet via avisannonser. Totalt koster informasjonstiltakene ved navneskiftet rundt fire millioner kroner.

Alle medlemmer av Tekna skal allerede ha fått fyldig informasjon i postkassene, dersom Posten har gjort jobben sin. Ny nål til å feste på jakkeslag eller bluser fulgte med.

-Tilbakemeldingene fra medlemmene er så langt svært god, sier Tom Dalbak, infomasjonssjef i Tekna.

Foreningen har fått nye hjemmesider, som blir godt besøkt. Sidene www.tekna.no var midt på dagen mandag trege på grunn av den store trafikken

Det er ønsket om et navn som i større grad avspeiler utdanningsbakgrunnen til alle medlemsberettigete som er hovedgrunnen til navneskiftet.

Beslutningen om å skifte navn ble truffet på foreningens representantskapsmøte i 2003.

- Vi har mange medlemmer som har høyere realfaglig utdanning, men som ikke er sivilingeniører. Med det nye navnet Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening, har vi fått et navn som virker inkluderende på alle som kan bli medlemmer i foreningen, sier president i Tekna Gunnar Berg.

Sivilingeniørtittelen kan fortsatt benyttes, men er ikke lenger beskyttet slik den var tidligere.

Tekna har i dag over 40 000 medlemmer med teknisk- naturvitenskapelig utdanning, og er den største akademikerorganisasjonen i Norge for personer med utdanning på masternivå eller høyere.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.