MOBIL

Netcom kjører ut fastpris for alle

Nå trenger du ikke lenger ha iPhone for å få fastpris hos Netcom.

18. apr. 2011 - 12:40

Lavprisoperatørene har i lang tid operert med flere forskjellige fastprisabonnementer, og for en måned siden fulgte også Telenor etter og lanserte flere fastprisløsninger. Nå er det Netcoms tur til å kaste seg på trenden.

- Vi ser en trend i retning av abonnementer som gir forutsigbarhet, der kunden forholder seg til en fast pris hver måned og bruk av tale, SMS og datatrafikk, sier Lars Ryen Mill, kommersiell sjef for privatmarkedet i Netcom, i dagens pressemelding.

Totalt lanserer operatøren fire abonnementer med forskjellige mengder innhold. Alle abonnementene kan bestilles med en ny mobil, mot et påslag i månedsavgiften.

Som du kan se i tabellen nedenfor er det i praksis iPhone-abonnementene som nå blir tilgjengelige for hvermansen.Alle de nye abonnentene fra Netcom gir deg et fast antall ringeminutter, tekstmeldinger og MegaByte en fast månedspris.

Skroter gamle abonnementer

Med unntak av Kontant, YoungTalk og FlexiTalk skal alle andre privatabonnement hos Netcom fases ut over tid og erstattes med fastprisvariantene.  

Les mer om de nye abonnentene hos Netcom.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.