MOBIL

Neste iPhone får helt ny design

Gummi, glass og aluminium.

28. des. 2011 - 15:36

Hvert eneste år florerer det av iPhone-rykter i månedene mot lanseringen, for deretter å bli litt roligere i de påfølgende månedene. Etter at Apple lanserte iPhone 4S i oktober har det tradisjonen tro sirkulert lite iSpekulasjoner på nettet.

LES OGSÅ: Test av iPhone 4S

Vi rakk imidlertid ikke å gå over til 2012 før ryktebålet fyres opp på nytt. Nettstedet BGR.com hevder nå å sitte på en rekke sikre detaljer om den neste iPhone-versjonen.

Helt ny design

Det vakte mange reaksjoner da Apple lanserte årets iPhone-versjon med nøyaktig samme design som fjorårsmodellen iPhone 4. I neste års versjon skal det være snakk om både nytt utseende og andre materialer enn det vi har sett til nå. 

Fremsiden skal i likhet med dagens og fjorårets variant være dekket med glass, mens baksiden blir i helstøpt aluminium. Rammen rundt telefonen skal lages i et gummimateriale i samme sjanger som beskyttelsesrammene som selges løst i dag.

Dette vil isåfall gjøre telefonen mer rustet mot støt, og i motsetning til aluminium slipper også antennesignalene igjennom uten problemer. Antennen blir altså, som i dag, plassert rundt selve rammen av telefonen.

Større skjerm?

Apple har foreløpig holdt seg til en skjermstørrelse på 3,5-tommer, men det spekuleres i om produsenten i neste års iPhone vil øke denne til rundt fire tommer. Produsenten er opptatt av å holde telefonene forholdsvis små, så isåfall kan du forvente særdeles tynne rammer rundt skjermen.

Ifølge BGR skal den neste iPhone-varianten lanseres ganske nøyaktig ett år etter iPhone 4S. Om dette stemmer kan du forvente en lansering i september/oktober, og en ryktestorm av de store de ti månedene frem til den tid.

Kilde: BGR

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.