ARBEIDSLIV

Nedtur for Kursdagene

Trondheim: I år er det 46. gang Tekna (tidligere NIF) og NTNU arangerer Kursdagene. På grunn av deltakersvikt, så arrangørene seg nødt til å avlyse fem av de planlagte 17 kursene.

Heller ikke i fjor var oppslutningen veldig god, men da betalte 650 for faglig påfyll.Ansvarlig for Kursdagene i Teknisk- naturvitenskapelig forening (Tekna), Siri Engen, er skuffet, men er opptatt av at Kursdagene skal overleve og jubilere om fire år.

- Vi vil vurdere hva vi nå skal gjøre med Kursdagene, men håper at vi skal få opplevd å arrangere Kursdagene for 50. gang i 2008, sier hun til TU.

Det var Kurs innen bygg og elkraft som måtte avlyses. Det er for tidlig å si om deltakersvikten her markerer en trend. Det var kusr og forelseninger innen temaene byggøkonomi, inneklima, vindkraft, vedlikehold av elkraftanlegg og spørsmål om Norges framtidige el-forsyning som måtte avlyses.

For første gang ble noen av kursene lagt utenfor NTNUs område. På grunn av Kvalitetsreformen, har semesteret allerede begynt og Gløshaugen fylt opp av studenter. Dermed ga det også anledning for langt flere studenter å delta på kursene, som er gratis for dem. Studentene fikk også muligheten til å knytte nærmere kontakt med næringslivet.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.