BLOG

Nå tester vi: Samsung B7722

Den har et ganske kryptisk modellnavn, men også en etterspurt funksjon. Dette er trykkskjermtelefonen med plass til to SIM-kort.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. sep. 2010 - 16:20

Vi har brukt Samsung B7722 siden i midten av forrige uke, og noterer oss noen foreløpige inntrykk før vi setter i gang med å skrive selve testen.

  • Det er treg respons på skjermen
  • Batteriet varer og varer og varer
  • Nettleseren er ubrukelig

Vi vet det er mange som har etterspurt telefoner som dette, altså telefoner som har plass til to SIM-kort, så det er interessant å finne ut om dette er telefonen du har ventet på.

Den forrige dobbel-SIM-telefonen vi testet var Samsungs egne C5212. Den gjorde jobben greit, men vi syns det var litt dumt at den var så sparsomt utstyrt med teknologi. B7722 er i så måte telefonen vi har ventet på, da den har både trykkskjerm, 3G, Wi-fi, Exchange-støtte og et rimelig greit kamera for å nevne noe. Men noen smarttelefon er den ikke.

Vi skal bestemme oss for hva vi syns om B7722 i løpet av onsdag eller torsdag. I mellomtiden kan du sjekke hva våre "frenemies" i Mobilen.no mente om den da de testet den.

Følg med!

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.