MOBIL

Nå kommer Xperia Pro

Er du blant de mange som venter på Sony Ericsson Xperia Pro?

3. okt. 2011 - 13:41

Sony Ericsson har hatt et mobilras av de sjeldne i år, og pøst på med Android-modell etter Android-modell. Spesielt i år er at samtlige av telefonene også har lik prosessor og grafikkbrikke, så i praksis får du den samme kraften samme hvilken du går for.

LES OGSÅ: Slik er Sony Ericssons 2011-taktikk

Samtidig har produsenten greid kunststykket å vinkle hver eneste telefon inn på sin egen, spesifikke målgruppe: Spillfrelste har Xperia Play, de med små lommer har Xperia Mini og de som vil ha stor skjerm har Xperia Arc for å nevne noen.

Norge får alt

Og mens produsenten holder seg til å slippe et begrenset utvalg telefoner i de fleste andre land, får vi her i Norge boltre oss i stort sett hele røkla.

Nå har vi fått bekreftet at den siste av de annonserte telefonene, Xperia Pro, endelig ankommer butikkhyllene. Denne kan trygt kalles tidenes mest forsinkede Sony Ericsson-telefon, da den ble lansert allerede i februar.

Telefonen skal være inne hos distributørene 5. oktober, altså på onsdag. Det betyr at den dukker opp på lager hos butikkene før helgen.

LES OGSÅ: Lyntest av Sony Ericsson Xperia Pro

Spesifikasjonsmessig har Xperia Pro nesten nøyaktig samme liste som søstermodellen Xperia Neo, en telefon vi testet for seks måneder siden. Forskjellen er at Pro har fulltastatur.Vi prøvde Xperia Pro allerede i februar.

Telefonen har også en "normal" størrelse, og den vil dermed egne seg bra til surfing, e-post og andre bruksområder der det er greit å ha en skjerm med litt størrelse på.

Akkurat skjermstørrelsen er et av ankepunktene ved produsentens andre fulltastatur-modell i år, Xperia Mini Pro, så her er det muligens mange som endelig får kriterielisten sin oppfyllt.

Vi kommer ellers med en fullstendig test av Xperia Pro i løpet av de nærmeste ukene.

LES OGSÅ:

Alt om de nye Sony Ericsson-telefonene (fra februar)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.