MOBIL

Nå kommer LG-nyhetene

Tre nye LG-telefoner i butikkene de neste to månedene. Og den ene er en skikkelig kraftkar.

19. apr. 2012 - 11:39

LG ble først ut med både doble prosessorkjerner og kombinasjonen av 3D-skjerm og 3D-kamera i en mobiltelefon i fjor, og selskapet viste at de mente alvor da de sa at de skulle øke satsingen på mer avanserte telefoner og være med å drive teknologien opp og frem.

I løpet av året som har gått har vi også sett en markant forbedring av designen i LGs telefoner. Mens Optimus 2X er temmelig klumpete var Prada by LG 3.0 slank og lekker som få - og denne designen har produsenten tatt med seg videre til årets modeller.

Nå kan markedssjef i LG Norge, André Seielstad, opplyse om at det kommer tre nye LG-modeller i forskjellig klasser i butikkene før sommeren er skikkelig i gang, og den første kommer allerede i slutten av måneden. Samtlige kjører på Android-plattformen.

Her er modellene du kan se frem til:

April: LG Optimus L7LG L7 har 4,3-tommers skjerm og skal koste rundt 2500 kroner.

LG Optimus L7 er en slank telefon med 4,3-tommers skjerm og en oppløsning på 480 x 800 piksler.

Med en prislapp på 2500 kroner har LG imidlertid vært sparsomme med kruttet. L7 har den noe aldrende systembrikken MSM7227A, som er utstyrt med 1 GHz-prosessor og grafikkbrikken Adreno 200.

Telefonen har ellers et kamera som tar bilder i fem megapikslers oppløsning, og den støtter også NFC - noe LG ser ut til å kjøre som standard fremover.

Optimus L7 kommer i butikkhyllene før måneden er omme, altså i løpet av de neste ti dagene.

Mai: LG Optimus L5Stilren telefon til drøyt 2000 kroner.

LG Optimus L5 er en stilren og slank Android-telefon med en prislapp på rett rundt 2000 kroner og en design som er svært lik den du får i L7. 

Spesifikasjonene gjenspeiler seg også her i prisen. Skjermen har en størrelse på fire tommer, men kjører på rimelig lav oppløsning: 320 x 480 piksler.

Den har heller ikke veldig sterk maskinvare, med en prosessor som tikker på 800 MHz og grafikkbrikken Adreno 200. Med tanke på den lave og dermed lite krevende oppløsningen burde dette likevel være tilstrekkelig til å drive ting uten hakking.

Optimus L5 kommer på markedet neste måned.

Juni: LG Optimus 4X HDOptimus 4X HD er en av de heftigste telefonene du får kjøpt i sommer.

At LG har holdt igjen på spesifikasjonene i telefonene i L-serien betyr ikke at de ikke har muskler på lager. Toppmodellen Optimus 4X HD plasserer seg nemlig som en av de mest velutstyrte telefonene på markedet når den kommer i begynnelsen av juni.

Under skallet på Optimus 4X HD finner du Nvidias Tegra 3-systembrikke, altså den samme som står i HTC-toppmodellen One X.

LES OGSÅ: Test av HTC One X

Dette innebærer at du får fire prosessorkjerner som tikker på 1,5 GHz, i tillegg til en støttekjerne på 500 MHz, som tar over når telefonen ikke trenger all kraften. Denne funksjonen er lagt inn for å spare strøm.

Skjermen i Optimus 4X HD er også imponerende. Denne er av typen HD IPS-LCD, har en størrelse på 4,7 tommer og kjører ut en oppløsning på 720 x 1280 piksler.

Vi har vært såpass heldige at vi har fått tak i en tidlig utgave av telefonen, og selv om programvaren naturlig nok var litt ustabil ble vi imponert over både skjermkvalitet og hastigheten ting foregår i.

Prisen på Optimus 4X HD vil ligge på rett rundt 4500 kroner når den kommer i sommer. 

LES OGSÅ:

Lyntest av LG Optimus 4X HD

Slik er de nye 2012-mobilene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.