MOBIL

Nå kommer ICS til Galaxy Note

Utrullingen av nyeste Android-versjon er i gang flere steder i Europa.

10. mai 2012 - 11:45

Mens Samsung Galaxy S II har fått oppgraderingen til Android 4.0 forlengst, og mange Galaxy Note-eiere har reagert på at de til nå har blitt avspist med mindre oppdateringer som ikke har tatt apparatet videre fra Android 2.3.

I dag har det imidlertid dukket opp en rekke Twitter-poster som denne, med skjermskudd som viser det etterlengtede oppdateringsvarselet til Android 4.0.

Brukerne som har fått oppdateringen kommer fra flere steder i Europa, og utrullingen her på kontinentet går tradisjonelt sett hakk i hakk, så ventetiden nærmer seg høyst sannsynlig slutten også for norske Note-brukere. 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

LES OGSÅ:

Ikke grunnløs forsinkelse

Det kan fort føles urettferdig å måtte vente på Android 4.0-oppdateringen til Galaxy Note samtidig som eldre telefoner har hatt den tilgjengelig i månedsvis, men da er det bare å trøste seg med at Galaxy Note-pakken er langt mer omfattende enn de vanlige oppdateringene, og byr på massevis av ny funksjonalitet.

Oppdateringen, som er på 318 MB, er det Samsung kaller en "Premium Suite Upgrade", og det er spesielt funksjonaliteten rundt den medfølgende stylusen S-Pen som er vektlagt. '

Du får blant annet funksjonen "My Story", som brukes for å sette sammen lyd, bilder, tekst og video og sette det sammen til kort som kan sendes til venner.

I tillegg til oppussede menyer og alt annet som følger Android 4.0, selvsagt.

Siste rest av ventetiden kan du blant annet bruke på å se teaser-videoen nedenfor.

Kilde: Twitter via Engadget

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.