BYGG

Nå kommer ferdigbadene

Mona StrandeMona StrandeJournalist
19. sep. 2007 - 11:05

I første omgang er det åtte forskjellige baderomsmiljøer du kan velge mellom.

Alt fra toalett og dusj til innredning, servant, speil og armatur bestilles i én ordre, blir levert samtidig og betalt på én regning. Fliser og knagger må imidlertid bestilles separat.

Raskere levering

Ifö satser på konseptbad rett og slett fordi de selger alt til baderommet. Ved hjelp av en interiørarkitekt har de satt sammen ulike konsepter der design og symmetri skaper en helhet.

- Det er enklere for kunden, som slipper å bruke lang tid på å finne ut hva som passer sammen, for så å måtte vente lenge på flere ulike leveranser fordi de ikke har samme ordrenummer. Med én bestiling kan også rørleggeren gjøre seg ferdig mye fortere, sier salgsrepresentant Raymond Solheim i Ifö.

Store prisforskjeller

Dersom konseptbadene blir en suksess, vil Ifö legge til flere alternativer i sin konsept-katalog.

De åtte badene de selger nå skal være tilpasset bad i forskjellige størrelser, og varierer i pris fra 17.000 til 105.000 kroner.

- Vi håper og tror det skal være noe for enhver smak, med alt fra sort høyglans til stilrent hvitt. Nå begynner vi med disse åtte, og så vil vi se an suksessen før vi lanserer flere konseptbad, sier Solheim.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.