BLOG

Nå kan du ringe med Norwegian

Du kan kanskje ikke ringe på flyet riktig ennå, men Call Norwegians mobilabonnement Norwegian Lavpris Mobil er nå tilgjengelig. Det er i seg selv interessant at et flyselskap blir mobiloperatør, men selve abonnementet er også faktisk litt spennende.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. feb. 2010 - 12:47

Det er ikke revolusjonerende lave priser. Du betaler 35 øre i minuttpris og SMS-pris, det er 89 øre i oppstartsavgift og 49 kroner i miniumsfakturering. Et ganske standard lavprisabonnement med andre ord.

Det som gjør Norwegians abonnement interessant er at du får såkalte Cashpoints når du bruker abonnementet. Dette er i praksis bonuspoeng hos Norwegian, og du kan dermed bruke oppsparte poeng til å betale flyreisene dine. Det er her snakk om tre prosent på forbruket ditt, så det er klart at du skal ringe mye for å få en gratis flyreise. 

Eksempel: Du har en telefonregning på 300 kroner i måneden. Du tjener dermed 9 kroner i cashpoints hver måned. I løpet av et år har du tjent til sammen 108 kroner i Cashpoints.

Med andre ord: Ringer du lite er det lite å hente. 

Benytter du mobilen din til internett kan det imidlertid fort bli penger å hente. Call Norwegian tar nemlig 4 kroner per MB. Det er dyrt, det.

Abonnementet tilbyr inkludert tilgang til trådløse nett på flyplasser, men dette forutsetter at du har flybillett. Normal pris for dette er 40 kroner per dag. Norwegian har trådløst nett på disse flyplassene: Ålesund, Trondheim, Tromsø, Stavanger, Oslo-Gardermoen, Molde, Kristiansand, Kirkenes, Haugesund, Harstad/Narvik, Bodø, Bergen, Bardufoss og Alta.

Les mer på Call Norwegians hjemmesider.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.