BLOG

Nå kan DU få Android på din iPhone 3G

Vi skiver "DU" fordi vi vil understreke at dette nå er mulig å laste ned og installere på iPhone 3G, inkludert DIN.Det er den godeste David Wang som står bak prosjektet (vi har skrevet litt om det før, blant annet her), som nå ligger klart for installasjon. Du kan faktisk kjøre både iPhone OS og Android samtidig på telefonen din, og det skal ifølge Wang ikke være noen fare for at du ødelegger iPhonen din.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. mai 2010 - 11:28

Siden dette er et hobbyprosjekt er det mye som ikke fungerer helt som det skal. Det mest upraktiske er kanskje at strømstyringsfunksjonene ikke fungerer. Det betyr at telefonen bare varer noe sånt som en time på et fullt oppladet batteri.

Wang skriver også at det er andre bugs og ytelsesproblemer.

Nå skal det sies at prosessen å få Android inn på iPhone ikke er noe for alle. Du må ha en PC som kjører Linux og være komfortabel med å bruke kommandolinjen.

Hacken fungerer på førstegenerasjons iPhone, men ikke på iPhone 3GS eller iPad. Men det jobbes trolig med en hack til disse også.

Sjekk ut guiden til hvordan du installerer Android på iPhone hos PC World. Der finner du også alle filene du må laste ned.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: PCWorld.com, via Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.