MOBIL

Nå invaderer HTC Europa

HTC blir sterkere i Europa. Mye sterkere.

22. aug. 2012 - 11:50

Nøkkeltall, HTC

2010:
* 25 millioner telefoner solgt på verdensbasis
* Omsetning på over ni milliarder dollar

Første kvartal 2011
* 9,7 millioner solgte smarttelefoner, en økning på 192% fra samme periode i fjor.
* Smarttelefonsalget økte 67% i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika.

I går kom gladmeldingen om at HTC skal lansere toppmodellen sin Evo 3D her til lands. Dette er en telefon som i utgangspunktet kun skulle selges i USA, og at den nå kommer til Europa markerer starten på en ny og mer europafokusert strategi fra den taiwanske produsenten.

Etter å ha merket stadig større interesse for produktene her på kontinentet har produsenten nå åpnet et nytt hovedkvarter i Slough utenfor London. Det nye hovedkvarteret er 6500 kvadratmeter stort, og gir plass til 150 nye stillinger som skal opprettes iløpet av det kommende året.

- Vårt nye europeiske kontor er et naturlig steg videre for å vise vår forpliktelse til EMEA-markedet, og vi ser frem til å bruke dette kontoret som et utgangspunkt for å drive det europeiske mobilmarkedet fremover i årene som kommer, sier HTC-sjef Peter Chou i en pressemelding.

Pressemeldingen finner du på neste side

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.