APPS

Nå får du Wordfeud på Windows Phone

Ventetiden er over for Scrabble-sultne Windows Phone-brukere.

Wordfeud

Scrabble-klone for mobiltelefonen. Går ut på å plassere bokstavkombinasjoner (eller ord, om du vil) ut på et rutenett. Bonusfelter som dobler og tredobler ord og enkeltbokstaver gir det hele en ekstra taktisk dimensjon.

Vi har tidligere lovprist ordspillet Wordfeud, som også har vist seg å tåle tidens tann - vi har ihvertfall ikke greid å gå lei enda.

Frem til nå er det kun de med iPhone eller en Android-telefon som har kunnet ta del i ordkrigen, mens Symbian- og Windows Phone-brukere har måttet sitte på sidelinjen. For én uke siden kom gladnyheten om at spillet var på vei til Windows Phone, og nå er ventetiden omsider over. 

Det eneste kravet for å kunne installere Wordfeud på Windows-telefonen din er at du har siste versjon av plattformen, altså 7.5 Mango. Dette er ett ikke-problem da denne versjonen allerede er tilgjengelig til alle Windows Phone-modeller du kan oppdrive i Norge.

Wordfeud for Windows Phone 7.5 kan hentes på Windows Marketplace. Prøveversjonen er gratis, mens fullversjonen uten reklame koster 21 kroner.

LES OGSÅ:

Ti nyttige apper til Windows Phone

Slik kommer du i gang med Windows Phone 7

Les mer om: