MOBIL

Nå får du Android 4.0 på HTC Sensation

Oppdateringen til nyeste Android-versjon er tilgjengelig.

8. mars 2012 - 16:37

I starten av februar kunne HTC melde at den nyeste Android-versjonen, altså 4.0 Ice Cream Sandwich, ville bli tilgjengelig for alle Sensation-modellene i løpet av mars.

Og som du ser av toppbildet i denne artikkelen har vårt eksemplar av Sensation XE allerede oppdateringen på vei ned, så her er det bare å gå til innstillinger - om telefonen - programvareoppdatering og sette i gang prosessen.

Ice Cream Sandwich gir telefonene en rekke nye funksjoner, som ny hovedmeny, nye kontekstmenyer, en ny programveksler, mulighet for mapper på startskjermen og mye annet.

LES OGSÅ: Slik er Android 4.0

Du får imidlertid ikke den aller nyeste Sense-varianten, altså Sense 4.0, men vi tipper denne blir gjort tilgjengelig omtrent samtidig som telefonene i One-serien kommer i salg.

Takk til Tom Erik for tipset!

PS! Vi har per i dag ikke andre HTC-modeller enn Sensation XE inne i redaksjonen, men har fått bekreftet fra flere hold at den også er ute til den originale Sensation. Det kan se ut som det er dobbeltkjernemodellene som blir oppdatert i første omgang, da vi har fått tilbakemeldinger på at verken Incredible S eller Sensation XL har godsaker tilgjengelig på HTC-serverne.

Gi gjerne lyd i kommentarfeltet om du har status på andre HTC-telefoner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.