MOBIL

Nå er Xperia Neo i butikk

Sony Ericssons forsinkede kameratelefon har så smått begynt å dukke opp i nettbutikker her i landet.

22. juni 2011 - 10:51

Sony Ericsson landet en svært bra porteføljer da de debuterte med Android i fjor.

Alt var imidlertid ikke fryd og fest hos produsenten, som måtte tåle sterk kritikk for å ikke henge med på de nyeste Android-versjonene. I år har det derfor blitt gjort vesentlige endringer i strategien, der det viktigste punktet er en mer spisset satsing på Android fremfor andre plattformer. 

I tillegg til raskere oppdateringer, har produsenten valgt å gi alle Android-telefonene sine den samme grafikkbrikken og prosessoren. Uavhengig av prisklasse.

Xperia Neo er en av telefonene som har fått mye oppmerksomhet. Dette er en telefon som i bunn og grunn er like sterk som toppmodellen Xperia Arc på de fleste områder, men koster en tusenlapp mindre.

Nå er den her

Etter å ha blitt kraftig forsinket som følge av jordskjelvet i Japan, har de første nettbutikkene nå endelig begynt å få Xperia Neo inn på lager. Blant butikkene som har fått inn telefonen finner du Elkjøp, Lefdal og MPX.

Om du er blant dem som har gått og ventet på denne telefonen er det altså bare å finne frem visaen. Om du er usikker på om Neo er noe for deg kan du for eksempel ta en titt på testen vi skrev i april.

Lese mer om Xperia Neo?

Unboxing av Sony Ericsson Xperia Neo

Alt om de nye Sony Ericsson-telefonene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.