MOBIL

Nå er Galaxy Note II i butikk

Samsungs nye kjempetelefon er inne hos nettbutikkene. 

Da Samsung i fjor kom med giganttelefonen Galaxy Note tok det ikke lange tiden før den hadde en stor fanskare. Interessen rundt oppfølgeren har derfor vært stor, og Galaxy Note II ble lansert ganske nøyaktig ett år etter forgjengeren. 

LES OGSÅ: Lyntest av Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note II har litt større skjerm (men litt lavere oppløsning) og byr ellers på en rekke naturlige oppgraderinger siden sist. Den har blant annet fått den samme Exynos 4 Quad-systembrikken som står i Galaxy S III

Denne uken har telefonen omsider blitt sendt ut til norske forhandlere, og ifølge prisjakt.no har en rekke nettbutikker plenty av eksemplarer inne på lager. Prisen ligger på rett rundt 5000 kroner - altså det samme som forgjengeren kostet da den kom. 

Ikke LTE

Dersom lynrask internettstøtte er en av årsakene til at du er interessert i Galaxy Note II, bør du imidlertid sette på bremsene. Versjonen som er i salg nå har nemlig IKKE støtte for dette. 

LTE-varianten skal etter hva vi forstår først komme når begge operatørene (altså NetCom og Telenor) er klare for dette, noe som trolig ikke skjer før årsskiftet. 

LES OGSÅ: Dette er LTE

Prisfall hos originalen

Dersom det hovedsaklig er stor skjerm du er ute etter, og du ikke er villig til å punge ut 5000 kroner, kan det være greit å vite at forgjengeren har blitt dyttet vesentlig ned i pris. 

De rimeligste butikkene lister den opp til rett rundt 3700 kroner hos prisjakt.no.

Kilde: Prisjakt.no

Les mer om: