MOBIL

Motorola Atrix 3 er på vei

Navnet på ny toppmodell fra Motorola dukket opp hos FCC. 

15. juni 2012 - 18:00

Alt trådløst utstyr som skal selges i USA må gjennom nåløyet hos det amerikanske teletilsynet, FCC, og siden søknadene er offentlige er det ofte her nye toppmodeller blir avslørt første gang. 

Og nå er det Motorola som har levert inn papirene på en telefon kalt MB886 - og det er trolig snakk om Atrix 3. Vi har allerede testet den originale Atrix, som har modellnummeret MB860. 

720p og Qualcomm S4?

Spesifikasjonene for telefonen, som for øvrig også går under kodenavnet "Dinara" er ikke bekreftet, men det ryktes at den får 720p-skjerm og Qualcomms Snapdragon S4(Her kan det for øvrig bli leveringsproblemer).

Og det er trolig hold i denne infoen, dade fleste av selskapets konkurrenter allerede har lansert telefoner med 720p og siste generasjons systembrikker. 

Motorola er også en produsent som legger mye vekt på batteritid, så forvent en rekke strømsparingsfunksjoner og muligens også større batterikapasitet enn gjennomsnittet i dag. 

Den fullstendige spesifikasjonslisten er sannsynligvis ikke langt unna, da en FCC-søknad vanligvis ligger ganske så tett opp mot den offisielle produktlanseringen.

Kilder: FCC via The Verge

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.