OLJE OG GASS

Mot storkontrakt i Brasil

OPPTUR: BW Offshore, her ved adm.dir. Svein Moxnes Harfjeld (til høyre) og teknisk direktør Tom Kristiansen, har tidligere sagt til Teknisk Ukeblad at de forventer stor aktivitet i år. Nå ligger det an til storkontrakt i Brasil.
OPPTUR: BW Offshore, her ved adm.dir. Svein Moxnes Harfjeld (til høyre) og teknisk direktør Tom Kristiansen, har tidligere sagt til Teknisk Ukeblad at de forventer stor aktivitet i år. Nå ligger det an til storkontrakt i Brasil. Bilde: Truls Tunmo
Mona StrandeMona StrandeJournalist
14. apr. 2008 - 07:23

BW Offshore har ifølge oljeavisen Upstream gitt det laveste anbudet på leveranse av et flytende produksjonsskip for brønntesting på det store Tupi-feltet i Brasil. Det skriver Dagens Næringsliv.

Kan få overta

Selskapet skal ha tilbudt en dagrate på 140.432 dollar for "Peace", tidligere "BW Endeavour". Minstekravet fra Petrobas var produksjonskapasitet på 30.000 fat råolje per dag. "Peace" har kapasitet til 40.000 fat.

Med en varighet på ti år, betyr det samlede driftsinntekter på drøyt 2,5 milliarder kroner, ifølge Dagens Næringsliv. BW Offshore skal ha åpnet for at Petrobas overtar produksjonsskipet etter fem år. Opsjonsprisen skal være 189 millioner dollar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.