MOBIL

Mobilvettregler for troll

Er du blant dem som oppfører seg når de bruker mobilen? Det problemet kan vi hjelpe deg med.

7. mai 2011 - 17:55

1. Prioritér alltid den som ringer

Dersom telefonen din ringer når kasseoperatøren på Rimi akkurat har scannet alle varene dine, må du alltid sørge for å besvare samtalen så fort som mulig.

Husk at det tar minst fem sekunder å dra kortet og slå inn koden, så her kan du gå glipp av mye kvalitetsprat. Pass på at du holder bankkortet stivt foran deg under hele samtalen, slik at du kan få betalt raskest mulig når du legger på.

2. Prioritér aldri den som ringer

Det finnes unntak fra regelen om å alltid ta telefonen. At du ikke står først i køen på Rimi, men derimot bakerst, er blant disse. Det eneste du må huske på på forhånd er å aktivere en MP3-fil av yndlingsartisten din som ringetone.

Siden musikksmaken din er universell, kan du være sikker på at alle blir fornøyd. Vil du yte litt ekstra service kan du også starte musikkprogrammet ditt og kjøre gjennom hele listen via høyttaleren. Da får du helt suveren lydkvalitet og ekstrem bass i tillegg, så ikke bli overrasket om dine medmennesker plutselig befinner seg i vill dans.

3. Livet ditt er ekstremt interessant

Her i Norge har vi ikke denne kulturen med å snakke med ukjente personer når vi for eksempel befinner oss på bussen. Du kan derfor regne med at de aller fleste andre kjeder seg like mye som deg.

Problemet kan løses ved å ringe en venn, og snakke såpass høyt at både de foran og bak i bussen kan høre hva det går i. Om du i tillegg kjører på med interessante samtaleemner som den nye benkpress-persen din, hvor mye flytende du konsumerte i helgen eller hvor mange damer du drar på generell basis er du sikret suksess.

4. Fang blikk mens du bruker håndfri

Håndfri er ikke bare for bruk i bil, selv om mange synes å tro det. For å være sikker på å unngå stråling andre steder enn rundt bukselommen din bør du skaffe deg en skikkelig Bluetooth-håndfri. Denne bør være av varianten som ikke synes når den er plassert i øret.

Når du er i gang med en samtale må du passe på å se alle passerende mennesker inn i øynene mens du snakker. Lystige tema er det beste valget her, da det er viktig å ha blikkontakt om du skulle presentere noen sekunder med rå latter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.