T2

Mju for de barske

VELG FARGE: Så lenge du holder deg til sølv eller marineblått kan du selv velge farge på den nye Olympus µ DIGITAL 500.
VELG FARGE: Så lenge du holder deg til sølv eller marineblått kan du selv velge farge på den nye Olympus µ DIGITAL 500.


Mju-kameraene til Olympus har eksistert i det som virker som uminnelige tider.

Og akkurat som livet i det kambriske hav etter hvert kravlet på land og utviklet intelligens, har mjuene utviklet seg fra analoge plastbokser til vakre kameraer med skikkelige digitale åndsevner.

Feller for hele utviklingsrekken har vært evnen til å tåle røffe forhold. Dette er kameraet for deg med et aktivt uteliv, enten det foregår innendørs eller ute i naturen.

Mister du det i sanden, kan du dusje det etterpå. Uoffisielle tester viser at det tåler å bli dyppet i øl også, men det kan ikke anbefales på grunn av alt klisset som fester seg til kameraet.

Nye µ DIGITAL 500 kjennetegnes, som det fremgår av navnet, av megapikseltallet på fem millioner – noe som skulle være mer enn nok for de fleste.

Når du titter på baksiden finner du en meget generøs 6,4 cm LCD-skjerm av typen Hyper Crystal. Det er nok et navn kløktige markedsførere har klekket ut, men det indikerer høy oppløsning og lysstyrke nok til direkte sollys.

En annen liten egenskap brukerne vil sette pris på, er lynrask oppstartstid. Ellers nevner vi i fleng; 3X optisk zoom som du kan gange med 4X digital zoom, batteri til 500 eller flere bilder, 20 motivprogrammer, supermakro ned til 7 cm, og alt til 3700 kroner. Og kanskje best av alt; dato-tid-kalendersystemet går til 2099, og det gjør at du trygt kan satse på at kameraet vil bli et familieklenodium i mange generasjoner fremover.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.