BLOG

Microsoft-fyr med bart kaller iPhone 4 Windows Vista

Kevin Turner er chief operating officer i Microsoft. Han mener at iPhone 4 fort kan bli Apples Vista. Og det syns han er helt greit.Saken dreier seg selvsagt om antenneproblemene til iPhone 4. Dersom du holder over antenna på telefonen kan du miste dekning eller i verste fall få avbrutt samtalene dine.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. juli 2010 - 20:11

Problemet har fått massiv omtale i media, og nå nylig slo Conusmer Reports til og sa at de ikke kunne anbefale denne telefonen. Den godeste Kevin Turner sammenligner dette med Microsofts Windows Vista, som fikk mye kjeft etter at det ble lansert.

Vi vet ikke helt om det kan sammenlignes. Problemet med iPhone 4 kan tross alt løses med en bit gaffateip. Windows Vista måtte få en oppdatering i form av en service pack for å fungere skikkelig. Nuvel.

Turners uttalelse falt under Microsofts Worldwide Partner Conference i Washington D.C. Der pratet han om det nye mobiloperativsystemet Windows Phone 7 Series som skal komme i salg i november. Utover Vista-kommentaren sa han at "en av tingene jeg vil at dere skal vite i dag er at du vil være i stand til å bruke en Windows Phone 7 uten å måtte bekymre deg for hvordan du holder den for å gjennomføre en telefonsamtale".

Så får vi se om Turner får rett. Men en ting er sikkert: Hver gang Microsoft forsøker å slenge med leppa mot Apple blir det bare flaut. Det ble det også denne gangen. Eller hva mener du?

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Via: Engadget.com, Kilde: Computerworld.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.