T2

Mer kinoformat fra Philips

Philips' Cinema 21:9-serie får en Platinum-variant på 58 tommer. Vi gjetter at den blir kostbar.
Philips' Cinema 21:9-serie får en Platinum-variant på 58 tommer. Vi gjetter at den blir kostbar. Bilde: Stein Jarle Olsen
Stein Jarle Olsen
1. sep. 2011 - 14:36

BERLIN: Philips' serie av TV-er i kinoformatet 21:9 har vært på markedet et par år allerede, og i dag så en ny modell dagens lys.

Platina

Philips Cinema 21:9 Platinum Series, eventuelt det noe mer kryptiske 58PFL9956, ble presentert på dingsemessa IFA i dag.

58-tommeren er den første smart-TV-en i kinoformatet, og har det Philips kaller 3D Max, som i bunn og grunn betyr at den benytter aktive 3D-briller.

Kjapt

Bilder skal gjengis superjevnt, ettersom panelet har hele 1200 Hz gjenoppfriskingsrate.

Oppløsningen er ekstra bred full HD – 2560x1080p, noe Philips mener skal gjøre den ekstra egnet til å gjengi flere typer innhold ved siden av hverandre - for eksempel tv-bildet samtidig med Twitter.

TV-en støtter Philips' MyRemote-applikasjon, som betyr at den kan fjernkontrolleres fra en iPhone eller Android-telefon.

Tastatur og mus er støttet via USB, og Ambilight er selvfølgelig også på plass.

Mer Fidelio

Philips lanserte også et sett nye premium-hodetelefoner, kalt Fidelio L1. Disse er bygget i aluminium og lær, og har elementene vinklet inn mot øret på en måte Philips mener skal dirigere lyden mer rett inn i ørekanalen.

Fidelio L1 har også iPhone-mikrofon og -fjernkontroll på ledningen, og Philips lover at de skal levere svært god lydisolasjon.

Vi vet imidlertid lite om prisen.

Philips Fidelio L1.
Mer fra IFA:

Premiumlinser fra Panasonic

Sonys tablet kommer i år

London-OL skal sendes i 3D

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.