ARBEIDSLIV

Mange muligheter i Steria

FJERNSTYRING: Ellen Kvindesland er kundeansvarlig for Telenor og Forsvaret, men er for tiden stasjonert i London hos Steria UK.
FJERNSTYRING: Ellen Kvindesland er kundeansvarlig for Telenor og Forsvaret, men er for tiden stasjonert i London hos Steria UK. Bilde: Steria
Tore StensvoldTore StensvoldJournalist
26. jan. 2005 - 11:46

– I løpet av de siste 15 månedene har vi fått mer enn 50 nye kunder, forteller kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren.

– Spesielt innen IT- og virksomhetsrådgivning har vi hatt stor suksess og fått mange strategisk viktige oppdragsgivere. Spennvidden er stor; vi snakker om alt fra mindre konsulentoppdrag til store, langsiktige avtaler. Oppdragsgiverne er alt fra offentlige etater, bank og forsikring til store bedrifter og ikke fullt så store bedrifter, sier Lindgren

– Alle disse avtalene, sammen med vår eksisterende kundeportefølje med Skatteetaten, Tollvesenet, Telenor og Politiet som de største kundene, utgjør et solid vekstgrunnlag fremover. Ikke minst gir det våre ansatte tilgang til mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.Erfarne og nyutdannede

Steria søker i denne omgang etter en kombinasjon av erfarne seniorrådgivere og konsulenter, systemarkitekter og systemutviklere og hele 20 nyutdannede. Tjenestetilbudet dekker hele verdikjeden fra planlegging til bygging og forvaltning av IT-løsninger.

De er en tverrfaglig partner for sine kunder, og bistår med idéutvikling og rådgivning, prosjektering og bygging av systemer, infrastruktur og løsninger til driftsstøtte. Det betyr også at det åpner seg muligheter for folk som ikke nødvendigvis har IT-bakgrunn.

Ett eksempel i så måte er Ellen Kvindesland, kundeansvarlig for Forsvaret og Telenor, for tiden utestasjonert på ett års prosjekt hos Steria UK som Business Consultant. Hun er utdannet diplomøkonom (Bachelor of Business Administration) og Master of Management (MM) fra Handelshøgskolen BI.

I løpet av et drøyt år har hun bygget opp Forsvaret til å bli en av Sterias storkunder innenfor konsulenttjenester. Hun har mer enn 15 års erfaring fra ledelse innenfor IT-utviklings og konsulentvirksomhet – både mot privat og offentlig sektor.Byggingeniør i Singapore

I en annen kategori, både faglig og geografisk, finner vi Ole Jakob Skjelten. Han befinner seg for tiden i Singapore hvor han jobber med sikkerhetsløsninger og nettverk på et prosjekt for Statsbygg.Skjelten er sivilingeniør med spesialisering i betong, et område han selv betegner som drepende kjedelig.

– Det fine med Steria er at du kan ha to parallelle karrierer, enten ledelsesorientert eller som fagspesialist. Begge er like respekterte. Det er nok grunnen til at vi besitter den råeste kompetansen i markedet på mange områder, sier han.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.