MOBIL

Lynrask Windows Phone på vei fra HTC

1,5 GHz, Windows Phone 7 Mango og 16 GB internminne.

26. juli 2011 - 14:58

Under Mobile World Congress tidligere i år ble det utelukkende lansert Android-telefoner, og Google-plattformen får et stadig fastere grep om mobilbransjen for hver dag som går. Dette betyr heldigvis ikke at produsentene har glemt Windows Phone 7.

Nå er spesifikasjonene for det som skal være HTCs neste Windows-telefon lekket på nettet, og her kan det se ut som vi får en liten spreking.

Telefonen ser ut til å få navnet HTC Omega, og skal lanseres på markedet med Windows Phone 7 Mango (den neste, store oppdateringen) på plass. 

LES OGSÅ: Dette er nytt i WP7 Mango

MSM8255 har løftet vekter

Om den tilgjengelige informasjonen viser seg å stemme så kommer telefonen med den samme systembrikken som HTC Desire S, HTC Incredible S og samtlige av Sony Ericssons 2011-modeller med Android, altså Qualcomm MSM8255.

I motsetning til de nevnte modellene, som har en prosessorhastighet på 1 GHz skal prosessoren i Omega ha blitt klokket helt opp til 1500 MHz. Og da merker du faktisk forskjeller, selv i et operativsystem som allerede beveger seg feiende flott på svakere maskinvare.

Arbeidsminnet er på 512 MB.

Lagringskapasiteten burde også være tilstrekkelig, med hele 16 GB internminne på plass. Du får imidlertid ikke muligheter for å utvide kapasiteten med minnekort.

3,8-tommer

Skjermen i Omega skal være en 3,8-tommers S-LCD-variant, med en oppløsning på 800 x 480 piksler. Dette er den samme oppløsningen som tidligere Windows Phone 7-telefoner og de fleste Android-modeller.

Kameraet tar bilder med en oppløsning på opp til 8 megapiksler, og kan filme i 720p.

Ingenting av informasjonen er bekreftet av HTC, men om ryktene viser seg å stemme regner vi med det etterhvert dukker opp både bilder og litt mer konkret info i ukene som kommer.

Kilder: Ubergizmo, Unwired

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.