T2

Luksusklokke vekker deg opp med kaffe om morgenen

For deg som trenger ekstra motivasjon.

7. sep. 2014 - 21:06

Mange sliter med å komme seg opp på morgen. Denne dingsen kan gjøre prosessen enklere.

The Barisieur er en alarmklokke med innebygd kaffetrakter. Når det nærmer seg vekking starter den bryggingen av en rykende varm kopp kaffe.

Les også: Denne elsykkelen kan kjøre 45 km/t lovlig i Norge

Induksjonsvarme skaper klirring

Når klokken nærmer seg tidspunktet til alarmen, sendes et signal til en induksjonsflate. Denne varmer opp flere små stålkuler i et forseglet reagensrør med vann. Disse vil begynne å klirre i glasset, noe som skal vekke deg opp på en behagelig måte, ifølge selskapet bak.

Når vannet varmes opp, skaper dampen et overtrykk, og vann presses videre opp gjennom et glassrør. Det varme vannet renner ut i et kaffefilter og ned i glasset.

Prosessen skal avgi en behagelig lukt av kaffe i soverommet ditt.

Les også: Robot kan gjøre 3 av 4 McDonalds-kokker overflødige

Må fylles opp hver kveld

Innretningen har et eget avkjølt rom for melk, og en liten skuffe til sukker og kaffe.

Luksusen forutsetter at man har fylt på vann og kaffe kvelden i forveien - en oppgave skaperen av kaffeklokken dreier til noe positivt:

«Det oppfordrer til et rituale hver kveld før du legger deg, som forteller kroppen at det er på tide å slappe av», heter det på Joshrenoufdesign.com.

Produksjonen av The Barisieur har ennå ikke startet. Når den blir klar har den en forventet utsalgspris på drøyt 2500 kroner.

Les også:

10 smarte dingser til mobilen din

Slik gjorde vi en gammel iPhone 4 dobbelt så rask  

Disse kaffemaskinene gjør jobben

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.