PROSJEKTER

Lokalt firma satte bedriftsrekord med elektro-kontrakten på Nordøyvegen

Skal levere tekniske installasjoner for 200 millioner kroner.

Fornøyde medarbeidere i Kraftmontasje bak administrerende direktør Oddgeir Anundsen og representanter for Skanska og Vegvesenet etter at kontrakten var signert.
Fornøyde medarbeidere i Kraftmontasje bak administrerende direktør Oddgeir Anundsen og representanter for Skanska og Vegvesenet etter at kontrakten var signert. Foto: Svein Skeide
14. nov. 2019 - 14:38

Kraftmontasje signerte onsdag kontrakten med Statens Vegvesen og Skanska på levering av de tekniske installasjonene for prosjekt Nordøyvegen. Prosjektet består av tre undersjøiske tunneler, en landtunnel, og tre bruer. Kontraktsbeløpet er nesten 200 millioner, og er selskapets største tunnelkontrakt noensinne.

Nordøyvegen i Møre og Romsdal er kanskje landets største fylkesveiprosjekt.
Nordøyvegen i Møre og Romsdal er kanskje landets største fylkesveiprosjekt.

Prosjektet er en totalentreprise og selskapet har derfor også ansvaret for prosjektering. Dette skal utføres i samarbeid med ingeniørfirmaet Rasmussen & Strand. Prosjektet vil pågå i over to år.

Det er særdeles hyggelig at Statens Vegvesen har valgt Kraftmontasje, ikke bare på grunn av laveste pris, men etter vurdering av også kvalitet, HMS og gjennomføringsevne. Det er en stor tillitserklæring, skriver administrerende direktør Oddgeir Anundsen i Kraftmontasje i en melding.

Kraftmontasje med cirka 85 ansatte har hovedkontor på Vestnes i Romsdal, og Anundsen gjør det i meldingen klart at han er veldig fornøyd med at en så stor samferdselskontrakt har gått til en lokal bedrift.

Dagens Oslofjordtunnel mellom Asker og Frogn i Akershus er stengt ti prosent av tiden.
Les også

En av Norges mest brannfarlige tunneler blir sikrere

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.