NASJONALE TURISTVEGER

Lokal entreprenør skal bygge ny rasteplass på Flesefoss i Suldal kommune

BG Suldal fikk oppdraget med å bygge ny rasteplass for Nasjonale turistveger i Suldal.

Plattformen i betong blir en langsgående konstruksjon i stål og tre, der servicebygget er integrert i ene enden. Opparbeiding av parkeringsplass og plassering av sittegrupper i terrenget er også en del av arbeidet.
Plattformen i betong blir en langsgående konstruksjon i stål og tre, der servicebygget er integrert i ene enden. Opparbeiding av parkeringsplass og plassering av sittegrupper i terrenget er også en del av arbeidet. Illustrasjon: HZA Arkitekter
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
8. okt. 2020 - 09:52

Men en kontraktsum på 11,5 millioner kroner, fikk det lokale entreprenørselskapet oppdraget med å rive en gammel, og bygge en helt ny rasteplass med spektakulær utsikt til Flesefossen ved riksvei 13.

Den nye rasteplassen er tegnet av Haugen/Zohar Arkitekter i Oslo. Plassen skal bestå av en plattform i betong med en langsgående konstruksjon oppå, som bølger seg mellom riksveien og fossen.

Rasteplassen skal være ferdig bygget innen 30.november 2021. Fristene kan imidlertid bli justert dersom korona-situasjonen krever det.

Det brenner i et lagerbygg på Borgenhaugen i Sarpsborg. Det stanser togtrafikken mellom Sarpsborg og Halden, og naboer blir evakuert.
Foto: Thomas Andersen / NTB
Les også

Brann i Sarpsborg stopper togene

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.