MOBIL

Logg på World of Warcraft fra Iphone

Blizzard gjør stadig mer av World of Warcraft tilgjengelig på mobiltelefoner. Nå blir auksjonshuset mobilt.

19. mai 2010 - 13:10
Vis mer

De fleste WoW-spillere som enten har iPhone eller en Android-telefon har nok allerede hentet ned Armory. Dette er en applikasjon som henter ut profilen for spillfiguren din (eller andres) slik at du har bevis tilgjengelig når du skryter uhemmet av online-bragdene dine.

Armory har imidlertid kun gitt deg tilgang til informasjon som er allment tilgjengelig uten å kreve noen form for innlogging, men nå tar spillselskapet bak Warcraft-serien, Blizzard, ett steg videre.

Logg på Auction House med iPhone

I dag slapp selskapet beta-utgaven av Remote Auction House, som lar deg logge på spillet og styre auksjonene dine, direkte fra iPhone. Dette er gode nyheter for den omfattende spillerskaren som bruker nettopp auksjoner for å skaffe seg gull (For de uinnvidde: gull er valutaen som brukes i spillet, for å skaffe seg rasjoner, utstyr og annet som trengs når du skal ut og banke slemminger).

Den vanligste måten å tjene "gull" på via auksjonshuset, er å finne ting som er lagt ut til unormalt lave priser, kjøpe opp hele sulamitten, og fyre det ut igjen til normal pris (eller høyere, alt etter hvor kynisk du er). For at dette skal fungere må du jevnlig følge med på kursene, og oftest logge på flere ganger daglig.

Å kunne gjøre dette direkte fra mobilen vil for det første gjøre hele prosessen mindre tidkrevende, da du kan gjøre det på vei til butikken. For det andre slipper du bekymringsfulle blikk fra din bedre halvdel, som muligens har registrert at du til tider logger på litt vel ofte.

Beta-versjonen er foreløpig kun tilgjengelig for et lite utvalg amerikanske servere, og funksjonaliteten er på dette stadiet noe begrenset. Når fullversjonen kommer, vil den bli tilgjengelig også på europeiske servere. For en premium-konto med full funksjonalitet må du betale rett rundt tre dollar per måned.

Kilde: MMO-champion.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.