BLOG

LG Star blir testet

...og det før LG har fått tid til å lansere telefonen selv. Denne gangen er det Engadget som har fått klørne i et eksemplar av telefonen. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. des. 2010 - 11:23

LG Star er som vi allerede har visst en stund utstyrt med Nvidias Tegra 2-plattform. Den har derfor en tokjernesprosessor, som for alle praktiske formål betyr at telefonen har to prosessorer.

Les mer om:

LG Star »

Tegra 2-plattformen » 

Engadget har kjørt en rekke ytelsesmålinger på Star, og konkluderer med at telefonen har enestående god ytelse. Som de skriver "Tegra 2 vil gi det din nåværende telefon kjører et mindreverdighetskompleks".

Utseendemessig beskrives Star som trygg. Det vil si at det ikke er noen voldsomme krumspring i designen. Skjermen måler hele fire tommer, og beskrives som svært god. Det er ikke en AMOLED-skjerm, men den har ifølge Engadget svært god innsynsvinkel.

Telefonen skal antakeligvis kjøre Android 2.3 når den lanseres. Eksemplaret Engadget har fått tak i kjører Android 2.2, og programvaren beskrives som uferdig. Likevel er telefonen rask i responsen.

Engadget konkluderer med at Star ser ut til å bli en av de store slagerne neste år, og at LG trolig vil lansere den under CES-messen i januar. 

Les hele forhåndstitten og se flere videoer hos Engadget.com »

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.