MOBIL

LG har lansert sin andre Android-telefon

LG er blant produsentene som satser på modeller med Android under panseret. Nyeste ut er GT540.

8. jan. 2010 - 16:01
Vis mer

Det er ikke mange månedene siden LG lanserte sin første Android-telefon, GW620. Nå kommer produsenten med nummer to i rekken: GT540.

GT540 har fått en resistiv trykkskjerm med en oppløsning på 320 x 480 piksler. Oppløsningen er nøyaktig den samme som på HTCs Android-telefon Hero, og skjermstørrelsen ser også ut til å være noenlunde lik, uten at vi har greid å spore opp de nøyaktige spesifikasjonene her.

Telefonen byr i bunn og grunn ikke på noen revolusjonerende nyheter. Den har et 3,2 megapiksels kamera med autofokus, den støtter minnekort opp til 32 GB og den gir deg surfehastigheter på opp mot 7,2 Mbps gjennom HSDPA.

LG fortsetter den gode trenden de har holdt i flere av toppmodellene sine den siste tiden, og har gitt GT540 alt du trenger for å bruke den som en skikkelig multimediemobil. Du har microUSB-spor for kjapp overføring av film og musikk, du får bruke ditt eget hodesett via utgangen for 3,5 mm minijack, og sist men ikke minst får du full Divx-støtte rett fra boksen.

Telefonen skal etter hva vi forstår gå på markedet i løpet av første kvartal i år. Når (og om) den dukker opp i Norge, og hva prisen isåfall blir, er foreløpig usikkert.

Du kan forøvrig se video av telefonen i aksjon hos GSMArena.com

Kilder: GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.