Lennart Johansson kommer fra stillingen som VP Sales ved Oslofjord Convention Center.
Lennart Johansson kommer fra stillingen som VP Sales ved Oslofjord Convention Center. (Foto: Greenhouse Communication)

Byggefolk

Lennart Johansson blir salgsdirektør i SBA

Entreprenørselskapet har spesialisert seg på hotellrenovering.

For øyeblikket er Tønsberg-firmaet SBA ansvarlig for store deler av totalrenoveringen av Scandic Hotel Sjølyst i Oslo. Her har de blant annet skiftet ut bæresystemet i første og andre etasje samt bygget ny lobby og restaurant.

– SBA har de kvalitetene som er etterspurt av hotellkjeder og eiendomsbesittere som søker bistand til renovering og oppgradering av bygningsmassen sin, kommenterer Johansson i en pressemelding.

Han blir også salgsdirektør for Straa innredning og design, som holder til i Sandvika. Sammen står SBA og Straa bak renovasjonsarbeider på  Grand Hotel i Oslo, Scandic Park Hotell i Stockholm og Skt Petri Hotel i København. Oppdragene har vært alt fra å renovere hotellrom og bad til å bygge om resepsjoner, barer og fellesområder samt installere teknisk infrastruktur.

 

Les også

– Vi er veldig fornøyde med at Lennart takket ja til å bli salgsdirektør hos oss. Lennart forstår hvordan eiendomsbesittere tenker og prioriterer, og kjenner kategorien vi sikter oss inn mot meget godt, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i SBA.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå