BYGG

Lennart Johansson blir salgsdirektør i SBA

Entreprenørselskapet har spesialisert seg på hotellrenovering.

Lennart Johansson kommer fra stillingen som VP Sales ved Oslofjord Convention Center.
Lennart Johansson kommer fra stillingen som VP Sales ved Oslofjord Convention Center. Foto: Greenhouse Communication
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
23. mai 2019 - 10:46

For øyeblikket er Tønsberg-firmaet SBA ansvarlig for store deler av totalrenoveringen av Scandic Hotel Sjølyst i Oslo. Her har de blant annet skiftet ut bæresystemet i første og andre etasje samt bygget ny lobby og restaurant.

– SBA har de kvalitetene som er etterspurt av hotellkjeder og eiendomsbesittere som søker bistand til renovering og oppgradering av bygningsmassen sin, kommenterer Johansson i en pressemelding.

Han blir også salgsdirektør for Straa innredning og design, som holder til i Sandvika. Sammen står SBA og Straa bak renovasjonsarbeider på  Grand Hotel i Oslo, Scandic Park Hotell i Stockholm og Skt Petri Hotel i København. Oppdragene har vært alt fra å renovere hotellrom og bad til å bygge om resepsjoner, barer og fellesområder samt installere teknisk infrastruktur.

 

Les også

Oslos nye byråd: : Vil at staten skal punge ut for å få lønnsomhet i CO2-fangst på avfall

– Vi er veldig fornøyde med at Lennart takket ja til å bli salgsdirektør hos oss. Lennart forstår hvordan eiendomsbesittere tenker og prioriterer, og kjenner kategorien vi sikter oss inn mot meget godt, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i SBA.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.