NYHETSBREV

Lasere som setter spor

ACT Logimark overtar distribusjonen av Macsa merkelasere i Skandinavia

Mona StrandeMona StrandeJournalist
25. juli 2014 - 06:54

Macsa produserer og utvikler laser for merking på de fleste materialer og overflater. Programmet består av YAG-, fiber- og Nano industrilasere.

YAG- og fiber- teknologien brukes mye for merking på plast og metall. Bil, elektro, medisin, kabel, og verktøyindustrien er alle områder hvor slike lasere skal gi en god og varig merking.

Les om: Robotduo pakker hundepølser uten menneskelig assistanse

Effektiv merking

Fiberlaser er spesialutviklet for merking på pakkefilm og folie. Den skal være godt egnet for merking av best før dato og sporbarhetskoder på produkter pakket i fleksibel film og folie. Teknologien gjør det mulig å merke på pakkefilm i høye hastigheter uten fare for å perforere filmen. På denne måten vil brukene angivelig få kvalitetsmerking med lave driftskostnader.

Fiberlaser er spesialutviklet for merking på pakkefilm og folie. Den skal være godt egnet for merking av best før dato og sporbarhetskoder på produkter pakket i fleksibel film og folie. Teknologien gjør det mulig å merke på pakkefilm i høye hastigheter uten fare for å perforere filmen. På denne måten vil brukene angivelig få kvalitetsmerking med lave driftskostnader.Merkelasere fra Macsa er på plass hos ACT Logimark

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.