MOBIL

Kommer disse HTC-modellene i morgen?

Her er en oppsummering av HTC-ryktene som har sirkulert de siste ukene.

19. sep. 2011 - 13:51

Det foregår mye i HTC-huset om dagen. Produsenten har nylig investert 300 millioner dollar i hodesettprodusenten Beats, de har skiftet gir i europasatsingen sin og de har vist frem Sensation XE, som er en forbedret versjon av toppmodellen Sensation.

I tillegg har det ramlet inn med rykter om at produsenten har flere nye og slagkraftige telefoner på vei. Disse ryktene fikk nytt liv forrige uke, da det ble sendt ut invitasjoner til et HTC-arrangement i New York, med påskriften "Come celebrate in style with HTC".Denne invitasjonen har skapt spekulasjoner den siste uken.

Omgjort til norsk tid starter arrangementet 1530 i morgen, og det forventes at vi enten får bekreftet eller avkreftet ryktene som har sirkulert de siste ukene. 

Og da er det på tide å oppsummere litt:

Sense UI 3.5HTC Sense 3.5 skal ha fått en skikkelig opprydning i koden og være mer maskinvarevennlig.

 HTC er den produsenten som er mest opptatt av å sette sitt eget preg på telefonprogramvaren i modellene sine, og om du kjøper en Android-telefon fra HTC vil de originale Android-menyene være erstattet av selskapets eget menysystem, Sense.

Den neste oppdateringen av Sense sender menysystemet opp på versjonsnummer 3.5, og er rent utseendemessig ikke veldig forskjellig fra dagens versjon, som du selv kan se i denne videoen.

Da er det mer interessant at utviklerne hos HTC skal ha tatt tak i koden og gjort menysystemet mindre krevende for maskinvaren. 

Det forventes at HTC offisielt viser frem Sense 3.5 neste gang de lanserer en Android-telefon. Og alt tyder på at dette skjer i morgen.

LES MER OM SENSE 3.5:

Slik er HTCs nye menyer

Se video av HTCs nye menyer

HTC Bliss/RhymeDenne får vi mest sannsynlig se i morgen, enten med navnet Blizz eller Rhyme.

Det har lenge gått rykter om en designtelefon fra HTC, og påskriften i invitasjonen mer enn antyder at vi vil få se et slikt produkt i morgen.

Opprinnelig ble det antatt at telefonen ville få navnet Bliss, og at den skulle være rettet mot kvinner, men siste oppdatering på ryktebørsen kan tyde på at HTC har droppet denne vinklingen og skiftet både navn og farger på telefonen.

Det "nye" navnet er Rhyme, noe som antyder at det er en musikktelefon. Isåfall kan du forvente Beats-teknologi og tilhørende hodesett med rød ledning i pakken. 

Nå er det slett ikke umulig at vi snakker om to forskjellige telefoner med forskjellige målgrupper, noe vi får svar på iløpet av morgendagen.

LES MER OM BLISS/RHYME:

HTC lanserer designtelefon neste tirsdag

PR-bilder av Bliss lekket

HTC RunnymedeHTC Runnymede skal ha Beats-teknologi og 4,7-tommers skjerm.

Det ble først antatt at HTC Runnymede ville bli den første "offisielle" Beats-telefonen fra HTC, men så dukket Sensation XE opp og stjal showet.

Men selv om den ikke er først ser den likevel ut til å bli en slagkraftig multimedietelefon. Beats-teknologien skal være på plass, og med en skjermstørrelse på 4,7 tommer spørs det om ikke dette blir en glimrende telefon til både film og musikk.

Maskinvaremessig skal Runnymede ikke være like kraftig som Sensation, men har istedenfor fått den "trimmede" versjonen av systembrikken MSM8255 - altså MSM8255t. Dette innebærer en prosessorhastighet (enkel A8-kjerne) på 1500 MHz og grafikkbrikken Adreno 205, som står i blant annet HTC Desire S og Sony Ericsson Xperia Play.

Om spesifikasjonene stemmer betyr det at du i praksis får samme maskinvare som i den ferske Windows Phone 7-modellen HTC Titan, og at Runnymede mest sannsynlig vil havne i et lavere prissjikte enn Sensation.

LES MER OM RUNNYMEDE:

Er dette den første Beats-mobilen?

Mer info om Runnymede og Bliss lekket

HTC VigorDette skal være et PR-bilde av HTC Vigor.

Det har blitt snakket i gangene om HTC Vigor siden slutten av juni. Dette er en telefon som har fått oppmerksomhet på grunn av de ryktede spesifikasjonene.

Og det er først og fremst skjermen som er spennende her. Med en størrelse på 4,3 tommer og en oppløsning på 1280 x 720 (720p) kan du spille av HD-video i full kvalitet. 

For å drive denne oppløsningen trengs det kraft, og denne kraften skal forsynes av to Cortex A9-prosessorer med en klokkehastighet på 1500 MHz, sammen med grafikkbrikken Adreno 220, som også står i Sensation og EVO 3D.

Telefonen har dukket opp flere ganger, blant annet i et skjermbilde fra en nettbutikk (som i ettertid har vist seg å være falskt), og det har også dukket opp testresultater fra benchmark-programmet Nenamark 1, før det på fredag ble lekket det som skal være et PR-bilde av telefonen.

At HTC har fokusert på "stil" i invitasjonen til morgendagens arrangement kan bety at vi ikke får se noe til denne kraftkaren, men man vet jo aldri.

LES MER OM VIGOR:

Her er HTC Vigor

Er dette HTCs neste monster?

HTC Vigor dukker opp i nettbutikk

Kilder: PocketNow, Engadget, Thisismynext, Eprice

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.