MOBIL

Kommer denne om tre uker?

Sony-nettbrett lekket.

9. aug. 2012 - 18:00

Sony er kongen av lekkasjer, noe som i seg selv øker troverdigheten når det plutselig dukker opp bilder av ulanserte Sony-produkter. Denne gangen er det et Xperia-nettbrett som sirkulerer på nettet.

LES OGSÅ: Her er Sonys 2012-produkter

Nettbrettet ser heldigvis totalt annerledes ut enn Sonys forrige forsøk, Tablet P, som kort fortalt hadde en forferdelig designløsning. I Sony-brettet (som muligens får navnet Xperia Tablet) er det slanke linjer og en mer tradisjonell design som gjelder.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Nettbrettet skal ifølge ryktene ha en vekt på 570 gram, noe som gjør den hakket lettere enn iPad.

Skjermen skal ha en størrelse på 9,4 tommer, med en oppløsning på 1280 x 800 piksler.

På maskinvaresiden finner vi den etterhvert velkjente systembrikken Nvidia Tegra 3, som har fire prosessorkjerner på 1,5 GHz i tillegg til en femte støttekjerne som makser ut på 500 MHz.

Plattformen i nettbrettet er Android 4.0 Ice Cream Sandwich, og Sony skal i tillegg ha laget en egen versjon av Timescape-menysystemet som er tilpasset nettbrett.

Kommer om tre uker?

Sony har ikke gitt noen offisiell informasjon om nettbrettet, men med mindre det viser seg å være en særdeles bra Photoshop-jobb antar vi at saker og ting avdukes under Sonys pressekonferranse i forkant av IFA-messen i Berlin om tre uker.

Kilder: Pocketdroid

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.