MOBIL

Kommer denne om et par timer?

Vi står på terskelen til HTCs lansering i London, der det høyst sannsynlig dukker opp et par nye flaggskip.

19. feb. 2013 - 13:35

I dag kjører HTC omsider lansering i London, der det forventes at selskapet annonserer et knippe nøkkelprodukter for 2013. Vi er til stede på arrangementet og kommer til å rapportere utover kvelden - her er noen av høydepunktene vi forventer å se. 

HTC M7/HTC One

HTC M7 startet på ryktebørsen, og enhver tvil om at det faktisk er et reelt produkt forsvant da HTC-sjef Peter Chou viste den frem i hjemlandet. Etterhvert ble det også kjent at telefonen mest sannsynlig IKKE vil hete M7, men enkelt og greit HTC One.

Toppbildet i denne artikkelen (som viser HTC One) ble forøvrig lekket i dag, noe som neppe er tilfeldig.

LES MER: Slik blir HTCs nye flaggskip

Nå er det ikke slik at alle detaljene rundt telefonen er ute, men vi vet likevel en hel del om hva du kan forvente. Telefonen skal være en firekjernet Snapdragon-brikke som kjører på 1,7 GHz. Om det er snakk om fjorårets S4-serie eller en av brikkene i 2013-generasjonen er imidlertid ikke helt klart.

Arbeidsminnet (RAM) skal ligge på 2 GB, mens lagringskapasiteten skal være på 32 GB. Sannsynligvis får du også støtte for minnekort.

Skjermen skal også være av den store sorten, med en størrelse på 4,7-tommer. Oppløsningen er den samme som i de fleste andre toppmodeller som kommer i år, altså 1080p.

HTC One skal ellers ha fått et kamera som greier bilder i 13 megapikslers oppløsning, og ut fra HTCs tidligere teaser bør vi ha høye forventninger til optikken her.

Ny versjon av Sense

Med en ny toppmodell er det også greit å slenge med litt oppdatert programvare, og det forventes at vi i dag får se den nyeste varianten av HTCs Sense-menysystem, Sense 5.0.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Den nye Sense-varianten skal etter sigende være mer minimalistisk enn tidligere utgaver, og HTC skal ha rensket opp i menyene sine. Du kan også regne med at koden har blitt strammere, noe som isåfall gjør ting mer responsivt.

Nye budsjettmodeller, eller..?

Det er ikke bare HTC One/M7 som har surfet på ryktebølgene de siste ukene - modellnavnene M4 og G2 har også dukket opp noen ganger. Dette skal være to enklere modeller, men om de vil bli vist frem i dag eller under Mobile World Congress neste uke er ikke klart.

Dette vet vi forsåvidt om få timer, så pass på å hoppe innom i kveldingen.

Kilder: Nowhereelse, PCAdvicor

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.