BLOG

Kom julemarsipanen for tidlig i år?

Julemarsipanen kommer for tidlig hvert år. Og hvert år finner avisene noen mennesker som er minst like sjokkert over det som de som var sjokkert i fjor.Men hvorfor skriver en teknologiside om marsipan?

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. okt. 2009 - 15:12

Vel, vi skal ikke henge ut våre kompiser i Amobil.no, men nettstedets kåring av årets mobiltelefoner 2009 er i alle fall ikke for sent ute. Så har de kanskje også funnet verdige kandidater til prisene for årets musikktelefon, profftelefon, kameratelefon og innovasjon.

Men blir kanskje kåringen litt utdatert når resten av 2009-modellene produsentene skal slippe har kommet på markedet? Vi tenker blant annet på disse telefonene:

Blackberry Bold 9700: Nylansert oppfølger til Blackberry Bold 9500 som skal være den råeste Blackberryen på markedet. Skal komme i salg før jul. Har det nye Blackberry OS 5.0, 624 MHz prosessor, super-3G, Wi-fi, AGPS, optisk mus og mye annet snop.

HTC HD2: HD2 er et monster. Skjermen måler latterlige 4,3 tommer. Det er så stort at du trolig bare kan kaste TV-en din med en gang (OK, kanskje ikke). Alt av teknologi har den selvsagt, og da tenker vi ikke bare på super-3G, Wi-fi og GPS, men også ting som prosessor på 1 GHz (Snapdragon), kapasativ trykkskjerm (som på Iphone) og mulighet for å brukes som trådløs ruter til PC-en din og andre Wi-fi-dingser. Kommer i salg i løpet av måneden.

Nokia N900: N900 er en liten PC med Linux du kan ringe med. 3,5 tommers skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning, nettleser som er på linje med Firefox på PC-en din, all teknologien du ønsker deg, som super-3G, GPS, Wi-fi, 32 GB minne, fullt tastatur. Kommer trolig i salg i god tid før jul.

Samsung Omnia II: Oppfølgeren til den populære Omnia kommer med Windows Mobile 6.5, har en 3,7 tommers AMOLED-trykkskjerm, den selvsagte toppmodellteknologien, 16 GB minne, videoopptak i HD, 800 MHz prosessor og mye annen råskap. Kommer snart i butikkene.

Det kommer enda flere telefoner enn dette før jul, men disse er noen av de heftigste. Julemarsipanen kom kanskje litt tidlig i år.

PS! Sjekk ut videoen i bunnen av artikkelen hos Amobil.no. Meget fin underholdning fra up and coming TV-personlighet Einar Eriksen!

Kilde: Amobil.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.