NETTARKIV

Kobler teknologi og prosess

7. sep. 2001 - 08:34

– Unigraphics definerer farten på utviklingen fra en geometribasert til en kunnskapsbasert innstilling til produktutvikling, hvor design- og produksjonsselskaper ledes av bedriftens og bransjens kunnskaper fremfor rene fysiske begrensninger, sier Joan Hirsch, direktør for forretningsenheten Unigraphics hos UGS.

Nye program

Knowledge Fusion, som ble lansert i Unigraphics versjon 17, er utvidet kraftig for å gjøre omfattende bruk av tekniske kunnskaper gjennom hele utviklingsprosessen. Selskapet har utviklet flere nye prosessveivisere basert på det samme prinsippet som den vellykkede støpeformveiviseren Mold Wizard.

Det nye programmet Strength Wizard er et tillegg til Unigraphics Scenario for Structures, og er et automatisert verktøy som gir personer som ikke er strukturelle eksperter, mulighet til å utføre strukturelle analyser ved hjelp av element-metoden. Denne veiviseren er uovertruffen både i hastighet og brukervennlighet, og gir alle brukere et nytt sett med simuleringsmuligheter.

Designsamarbeid

Unigraphics Collaborate er det første og eneste programmet for designsamarbeid i sanntid som er bygd inn i et produktutviklingssystem. Med dette kan internasjonale team virtuelt gjennomgå utformingen over internett og umiddelbart se hvordan en teknisk endring vil påvirke deres spesielle ansvarsområde.

Den nye versjonen gir nye muligheter for automatisering av funksjoner som designkontroll og dimensjonsstyring. (kas)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.